Werken bij van Elderen

facebook.png    twitter.png     linkedin.png

Wil jij nét even verder gaan bij ons?

Van Elderen accountants | belastingadviseurs is een ambitieuze en groeiende organisatie. Onze relaties bevinden zich met name aan de bovenkant van het MKB. De advisering is van een hoogstaand niveau en onze klanten vinden dat wij onderscheidend pro actief met hen meedenken. Van Elderen kent daardoor een zeer grote klanttevredenheid. De organisatie heeft zeer korte lijnen, onze medewerkers hebben een grote mate van zelfstandigheid en er zijn relatief veel professionals in dienst. Deze aanpak is succesvol; voor zowel onze klanten als voor onze medewerkers. Dit resulteert in een verdere groei van het aantal relaties én van onze organisatie. 

Onze organisatie

We hebben daarom regelmatig plaats voor collega’s die samen met ons de kwaliteit van onze advisering op hoog niveau willen houden en onze specialismen nog verder mee helpen te optimaliseren en uit te breiden. Binnen de organisatie heb je als medewerker voldoende groeimogelijkheden, waarbij je alle mogelijkheden hebt om jezelf te ontplooien. Je wordt gestimuleerd om eigen initiatief te tonen en je maximale bijdrage te leveren aan de doelstellingen van Van Elderen accountants | belastingadviseurs.

Voor meer informatie over werken bij Van Elderen accountants | belastingadviseurs kunt u contact opnemen met Michiel Koopman (Personeelsadviseur) op nummer 0529-469600 of per e-mail m.koopman@vanelderen.nl.

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn van harte welkom. U kunt deze richten aan Michiel Koopman: hrm@vanelderen.nl of postbus 181, 7730 AD Ommen?